Komende week werkt Showband Corio een vol programma af met op woensdag 12  juni de open repetitie en op zaterdag 15 juni deelname aan de Taptoe Roermond.

De voorbereidingen voor de open repetitie zijn in volle gang, en zal doorgaan op woensdag 12 juni  in het repetitielokaal van Showband Corio Odeon Jeugrubbenweg 9, 6431 DH Hoensbroek
Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom om deze speciale repetitie bij te wonen.  Maak live mee hoe Showband Corio repeteert, speelt en heeft u een instrument, neem mee er is gelegenheid om een deuntje mee te spelen met onze geoefende muzikanten. En wie weet heten wij u binnenkort welkom binnen de Showband Corio familie. tinified

Bestuur, instructieteam en leden zijn graag bereid om al uw vragen te beantwoorden over het reilen en zijlen van Showband Corio.

Op Zaterdag 15 juni staat de welbekende taptoe Roermond op het programma. Showband Corio heeft na de presentatie van de nieuwe show Corio Rocks in Hamont weer veelvuldig gerepeteerd om de puntjes op de i te zetten zodat ze in Roermond opnieuw het publiek kunnen vermaken met een swingende show. De Taptoe is gratis toegankelijk voor publiek.

Een uitgebreid verslag een foto´s van het optreden in Roermond zullen we zo spoedig mogelijk na de Taptoe opsturen.

Meer weten over Showband Corio ?

Website https://www.showbandcorio.com/