Foto Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade heeft de selectie versterkt met Iman Griffith. De 22-jarige aanvaller tekent een contract tot medio 2026 met de optie voor nog één seizoen.

Griffith speelde lang in de jeugd van Zeeburgia voor hij medio 2017 instroomde in de jeugd van AZ. Op 25 oktober 2019 maakte de vleugelspeler zijn debuut in het betaald voetbal bij Jong AZ. “Ik ben
AZ dankbaar voor de kans en opleiding die ik gekregen heb. Vorig seizoen is helaas niet helemaal geworden wat ik ervan gehoopt had. Des te mooier is het dat ik nu de kans krijg bij deze mooie club. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Vorig seizoen werd Griffith nog verhuurd aan Fortuna Sittard en hier kwam hij in twaalf wedstrijden tot één assist. Bij Jong AZ kwam hij in totaal tot 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. In
deze duels was hij goed voor tien doelpunten en dertien assists.
“Met Iman voegen we een speler toe aan onze selectie die snelheid en diepgang combineert met verdedigende discipline. Daarnaast valt hij voor ons in de categorie ondergewaardeerd en gretig.”, vertelt Rob Servais over onze nieuwe aanwinst.

Welkom en heel veel succes, Iman!