Foto: Kamila Kovacs

Zondagmiddag het optreden van Bouke & The Elvis matters band maakte het publiek enthousiast. De band zorgde voor een hele goede sfeer in het publiek. De mensen waren volop aan het mee zingen.

Bij de trouwboot was er ook vanalles te beleven. Hier gingen twee vriendinnen trouwen voor 24 uur. Ze zeiden allebei ja, en deden ze hun snoep ringen bij elkaar om.

SONY DSC

Suzan & Freek maakt het publiek gek. Het publiek zong vaak harder dan Suzan en Freek. Iedereen deed vol enthousiast mee. Het optreden hebben ze heel goed gedaan. Op het begin van de dag was men nog niet zo los, maar Suzan en Freek zorgde voor een hele goede sfeer en zette het festival terrein op z’n kop.

In de Dance Area maakte Stuk! het publiek stuk. Het publiek was hier los aan het gaan. Iedereen zong luid mee en danste hard.

DJ Paul Elstak was een enorme goede afsluiting. Met zijn hits “rainbow high in the sky” en “love you more” zetten Paul Elstak de tent op z’n kop. Het publiek was los aan het gaan met zingen en hakken. Een top afsluiter voor de Dance Area.

De afsluiting van Mainstage was vandaag Lost Frequencies. Ondanks de regen was iedereen aan het springen en dansen. Niemand vond het erg dat het tijdens de show regende.

De show was waanzinnig; de mooie podiatechniek maakte het nog leuker en de liedjes waren echt geweldig.

ParkCity Live 2024 was echt geweldig. Tot volgend jaar

Foto’s Kamila Kovacs

Tekst: Suzanne Fischer