SDG-markt-Heerlen-2023

Van 19 tot 25 september wordt in Nederland weer de ‘SDG Action Week’ georganiseerd, met dit jaar als thema: ‘Lead the way’. Verandering begint met actie. Daarom komen wij in actie om de wereld te verbeteren, en iedereen, van jong tot oud, is daarbij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verbeter de wereld! Tijdens deze actieweek word de SDG-markt georganiseerd.

De SDG-markt georganiseerd door HeerlenMondiaal in samenwerking met de gemeente Heerlen, het SDG House Maastricht en Mondiaal Maastricht, vind plaats op zaterdag 21 september van 11.00 uur tot 16.00 uur op de Promenade 1.

Bezoekers kunnen om 13.00 uur en 14.30 uur deelnemen aan een exclusieve rondleiding door de projectleider van de gemeente Heerlen. Deze rondleidingen bieden een bijzondere kans om een kijkje te nemen achter de schermen van Promenade 2, waar momenteel hard wordt gewerkt aan de herinrichting van het gebied.

Op de SDG-markt presenteren 17 organisaties hun initiatieven en bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van Fairtrade koffie en thee, wat bijdraagt aan een duurzame en eerlijke consumptie

Bron: Heerlen Mondiaal (beeld)

Lees meer over evenementen in de omgeving van Parkstad