Bekkerveld JO19, volop in de race voor het kampioenschap.

Bekkerveld JO19, volop in de race voor het kampioenschap, moest het zaterdag opnemen tegen UOW’02. In Landgraaf won Bekkerveld eerder dit seizoen met 1-7.

De wedstrijd van vandaag werd een kopie van deze wedstrijd. Zoals ook eerder dit seizoen het geval was, zocht Bekkerveld in de eerste 30 minuten naar een opening om de wedstrijd open te breken.

In de 34′ minuut scoorde Marouan Bouta met een kopbal de openingstreffer na een assist van Tim Niemarkt. Ook vandaag was de ruststand slechts 1-0 in het voordeel van Bekkerveld. In de tweede helft scoorde Marouan Bouta in de 49′ minuut zijn tweede doelpunt na een assist van Rowan Vanwersch. Tien minuten later werd het 3-0 door Dennis Petit na weer een assist van Rowan Vanwersch. In de 63′ minuur verving Marijn Gulpen Ted Lempers en in de 67′ minuut kwam Jem Inceman in het veld voor Aron Fredrix.

Tussendoor scoorde Tim Niemarkt in de 65′ minuut na een assist van Tom van der Kraats de 4-0 voor Bekkerveld. UOW kon hier nauwelijks iets tegenover stellen. Bekkerveld was weer een maatje te groot voor hen.

In de 67′ minuut scoorde Luca Fredrix 5-0 na een assist van Mel Angerer. In de 75′ minuut kwam Joost Peters in het veld voor Luca Fredrix en twee minuten later scoorde Mel Angerer 6-0 na een assist van Tom van der Kraats. In de 77′ minuut mocht Lindon  Bajraktaraj als spelers van Jo17 zijn debuut maken toen hij in het veld kwam voor Marouan Bouta.

In de 88′ minuut scoorde Lindon 7-0 na een assist van Jem Inceman. Zonder een speler van Bekkerveld te kort te doen, verdiende Reinier Derks vandaag een extra compliment voor zijn getoonde spel.

Aangezien SHH uit Herten van SVN verloor, lijkt de race om het kampioenschap te gaan tussen Bekkerveld en Susteren. Volgende week speelt Bekkerveld de derby bij Groene Ster.

Scoreverloop:

34′ min 1-0 Marouan Bouta (assist Tim Niemarkt)

49′ min 2-0 Marouan Bout (assist Rowan Vanwersch)

59′ min 3-0 Dennis Petit (assist Rowan Vanwersch)

65′ min 4-0 Tim Niemarkt (assist Tom van der Kraats)

67′ min 5-0 Luca Fredrix (assist Mel Angerer)

77′ min 6-0 Mel Angerer (assist Tom van der Kraats)

88′ min 7-0 Lindon Bajraktaraj (assist Jem Inceman)