Exclusief openluchtconcert A*Fever XL mét orkest in Heerlen The Tribute Agency en Nieuwe Nor presenteren ’s lands beste ABBA tribute

A*Fever – The Ultimate ABBA Tribute komt op vrijdag 9 augustus voor een exclusieve show in extra grote XL bezetting mét orkest naar Heerlen-Centrum. De mega-populaire tributeband, die grote faam verwierf via tv-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ was pas twee keer in deze orkestversie te zien. De organisatie is in handen van The Tribute Agency i.s.m. poppodium Nieuwe Nor. Tickets kosten € 20,- en zijn te koop vanaf donderdag 2 mei 19:00 uur via de website van de Nieuwe Nor.

In een onvergetelijke meezingshow komen natuurlijk Dancing Queen, Waterloo, Gimme Gimme Gimme en alle andere tijdloze hits voorbij. Maar ook de echte ABBA-liefhebber wordt verrast met een aantal prachtige onbekendere parels. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. En ondersteund door een echt orkest belooft het een meer dan spectaculaire show te worden. A*Fever brengt een ware hommage aan een van de meest legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek. Met recht een ABBA-tribute act van wereldklasse!

De organisatie is in handen van The Tribute Agency i.s.m. poppodium Nieuwe Nor. De ticketverkoop voor het concert start op donderdag 2 mei om 19:00 uur via de website van de Nieuwe Nor. De normale voorverkoopprijs is € 20,-. Voor vroege beslissers is er een beperkt aantal vroege vogel-tickets à € 15,- beschikbaar. Het concert van A*Fever XL vindt plaats op de vooravond van Booch? Festival, waarbij het terrein van het gratis toegankelijke popfestival wordt gebruikt als concertlocatie.