Hoofdmenu

Samenwerking buitenplaats Kasteel Wijlre en Lismore Castle Arts

 

 

 

Buitenplaats Kasteel Wijlre en Lismore Castle Arts (IE) gaan in 2018 een samenwerking aan in de programmering van tentoonstellingen en de communicatie van de twee unieke historische locaties in Nederland en Ierland.

De samenwerking tussen buitenplaats Kasteel Wijlre en Lismore Castle Artskrijgt als eerste vorm in de groepstentoonstelling TRACES die vanaf 1 juli 2018 plaatsvindt in het hedendaagse kunstpaviljoen Hedge House van buitenplaats Kasteel Wijlre. De tentoonstelling buigt zich over de intense relatie tussen kunstenaars en de natuur en toont werk van onder meer Martin Healy, Alan Butler, Michael John Whelan, Giuseppe Penone, Sanne Vaassen, Diana Scherer en Jean-Marc Bustamante. De presentatie wordt samengesteld door Paul McAree, curator Lismore Castle Arts en Brigitte Bloksma, directeur buitenplaats Kasteel Wijlre.