Hoofdmenu

De laatste thuiswedstrijd van Bekkerveld dames 1

 

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen stond op het programma voor de zebra’s en de tegenstander was OVV’67.

 

Beide teams begonnen aftastend aan deze wedstrijd onder zomerse temperaturen werd de bal in veel te laag tempo rond gespeeld en dat leverde weinig of nauwelijks kansen op voor beiden. Een prima opgezette aanval over links kwam bij Alysia Breemer die Iris Cloodt aan speelde en die vervolgens op haar beurt met een fraai schot op de doelverdediger van OVV’67 testte. De bezoekers kwamen via een hoekschop van rechts gevaarlijk voor het doel van Bekkerveld bij Die actie ging Ilke Brandsma onder de bal door geluk dat er niemand van OVV’67 reageerde.

Het spel bleef van beide kanten te min voor eerste klasse niveau maar daar had blijkbaar niemand van de spelers hinder van. En men ging dan ook pauzeren met een 0-0 op het scorebord.Bekkerveld had Soraya Surjandi rechtervleugel verdediger gewisseld die nog hinder ondervond van een eerder opgelopen blessure aan haar enkel, daar voor kwam Sanne Hendriks binnen de lijnen wat betekenede dat Anne Opbroek vanuit het middenveld naar de rechtsback plaats verhuisde en dit vervulde met verve. Het spel werd iets feller maar de kansen bleven uit en die er waren werden helaas niet verzilverd door Bekkerveld. Bij een onnodig weggegeven hoekschop kwam de bal voor het doel en Ilke Brandsma ging hierbij in de fout doordat er geen of nauwelijks communicatie was met haar medespelers zijn miste de bal en vervolgens liep een speler van OVV’67 met haar hoofd tegen de bal en scoorde 0-1.

De organisatie was een moment weg en men had een tiental minuten nodig om dit te herstellen daar slaagde de zebra’s maar gedeeltelijk met de tweede bal was met regelmaat niet zuiver en er werd onnodig veel balverlies geleid. Men was te onrustig aan de bal bij balbezit en hierdoor kwam de tegenstander in bal bezit maar wist buiten enkele pogingen beslist geen potten te breken. Chantal Breen werd gewisseld en voor haar in de plaats kwam Maxime Hirsch aan de rechterzijde spelen, maar de stoot kracht bleef achterwege en bij enkele c.q. sporadische aanvallen richting het doel van OVV’67 werd er in de slotfase een enkele doelpoging gecreëerd, zo ook het prima samenspel met een goede aanval tussen Noortje Muermans en Alysia Breemer had zeker meer verdient doch het mocht niet baten het geluk was niet aan de zijde van Bekkerveld om de bakens c.q. een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Lisa werd gewisseld en voor haar kwam Britt binnen de lijnen die meteen bij de eerste beste balcontact op doel schoot waar de keeper enge moeite mee had. Bekkerveld had meer balbezit maar kon dit niet omzetten in kansen om uit te kunnen scoren.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.« (Vorig nieuwsbericht)