Hoofdmenu

Nieuwe actie van 30 handen helpen Nepal: bootcamp!

 

 

Bij fitnesscentrum ZUMUM in Heerlen vindt op 24 juni en 1 juli aanstaande een bijzondere actie plaats: Sporten voor Nepal. Dit is een actie georganiseerd door de leden van de groep 30 handen helpen Nepal.

Op 8 juli gaan ze vertrekken, de dertig helpende handen, dus de laatste voorbereidingen worden de komende weken getroffen. Geestelijk zijn de ‘nepalgangers’ er klaar voor om naar Nepal te gaan, maar lichamelijk nog niet helemaal. Daarom zijn ze druk in de weer om aan te sterken voor hun prachtige, maar arbeidsintensieve project. Het wordt weer hard werken in Nepal, want er zijn weer grote bouwplannen, waar aan begonnen kan worden.

Zie www.jeugdkringchrisko.nl/nepal of facebook: dertighandenhelpennepal voor meer informatie over het project.

 

Onder het motto: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ zouden zij het heel leuk vinden als u een keer met hun mee komt trainen. Sportschool ZUMUM stelt hiervoor gratis een zaal beschikbaar. Daar zal één van de Nepal reizigers, werkzaam bij ZUMUM, voor maar €7,50 per persoon een circuittraining verzorgen die geschikt is voor jong en oud. De duur van de training is circa één uur.

Na de training is er gelegenheid om van een heerlijk stuk meloen of een lekkere fruitprikker te kopen, zodat de dorst gelest kan worden na deze sportieve uitdaging.

Alle inkomsten van de bootcamp trainingen en fruitverfrissingen komen ten goede aan het project in Nepal.

Ben jij sportief aangelegd èn draag jij de kinderen in Nepal een warm hart toe?

Kom dan op zondag 24 juni of zondag 1 juli samen sporten om twee vliegen in één klap te slaan: een leuke sportactiviteit én sponsoring voor Nepal!

Tijden

Van 13.00-14.00uur circuittraining voor beginners.

Van 14.00-15.00uur circuittraining voor gevorderden.

Aanmelding

Lijkt het leuk jou om mee te doen?

Meld je dan aan op het volgende mailadres: noelleke1995@gmail.com

Graag vermelden naar welke datum en groep je voorkeur uitgaat.

Neem ook contant geld mee voor de training en eventuele dorstlessers.

ZUMUM

Ten Esschen 100

6412 PR Heerlen

Nederland

Foto jeugdkringchrisko/nepal(Volgend nieuwsbericht) »