Het weer was slecht en voor de toeschouwers niet prettig ware het niet dat men gebruik kon maken van de tribune. De 1ste helft ging het spel op en neer en het was duidelijk merkbaar dat bij SVN 4 basisspelers er niet bij waren, maar hun vervangers deden hun uiterste best om hen te doen vergeten. Er waren enkele kansen voor beide teams en in de 1-0 door Raúl Erkens werd door de scheidsrechter afgekeurd omdat hij het nodig vond om voor rust te fluiten, een uiterst rare beslissing daar niemand hier iets van begreep. In de 2de helft was het spannend maar niet fraai.

Walram kwam in de 60ste minuut op een 1-0 voorsprong door Enzo Voorjans. SVN moest de aanval blijven zoeken om niet direct de eerste wedstrijd met een nederlaag te eindigen. 10 minuten voor het einde werd Robbert van Esburg in de 16 meter knap aangespeeld, hij kapte 3 spelers uit en legde op voortreffelijke wijze de bal in het net van tegenstander Walram en de 1-1 was een feit. Deze stand zou ook de eindstand zijn daar geen van beide teams recht had op de overwinning. Na afloop van de wedstrijd deelde de scheidsrechter nog 2 rode kaarten uit aan Walram, 1 voor een speler en 1 voor de grensrechter.

Balsponsor:  Ronnies BBQ uit Heerlen.

Volgende week speelt SVN/BtB Consultancy een uitwedstrijd tegen RVU uit Rothem.

Tekst en Foto’s SVN/BtB Consultancy voor meer foto’s klik op deze link.