Hoofdmenu

Weihnachskonzert

Eurogress Aachen

Europa Saal

16.12.2018 | 18:00.

Weihnachtskonzert ‘Auf zur Schlittenfahrt’

Werken van Humperdinck, Mozart, Prokofjew en Delius

Muzikale leiding: Christopher Ward

Sopraan: Suzanne Jerosme

Spreker: August Zirner

Met medewerking van Sinfonieorchester Aachen en Kinderchor Aachen

—————————————————————————————————–

Een concert dat voelt als een persoonlijk cadeau

 

Dirigeren is een metier van hersenkracht, gevoelsrijkdom, overwicht en charisma. Om ervaring, kennis, kracht en dadendrang én  een haarfijne sociale antenne. Een jong iemand kan er talent voor hebben, sterker nog: er steengoed in zijn. Muziek wordt magie als de dirigent erin slaagt om een podium vol hoogopgeleide en kritische musici te motiveren om mee te gaan in zijn visie. Christopher Ward de nieuwe General Music Direktor van het Sinfonieorchestor Aachen heeft sinds zijn aantreden in augustus onder bewijs gesteld dat hij dit technisch meesterschap beheerst. Het gekende Weihnachtkonzert in Aken belooft naast een stemmige opmaat naar de kerstdagen dan ook een streling van de muzikale zintuigen te worden. De bekende Tv-acteur August Zirner kruidt het geheel met kerstteksten die zorgen voor introspectie,  maar evenzeer voor een brede glimlach garant staan.

Voor tickets en meer info: www.eurogress-aachen.de

august_zirner_photo[17843]« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »