Hoofdmenu

3 punten voor de dames 1 van Bsv Limburgia

Bsv limburgia Vr1 – Caesar Vr1

Op een koude zondagochtend stond de wedstrijd tegen Caesar op het programma.

Afgelopen zondag moest het eindelijk eens gaan gebeuren, de eerste overwinning van de competitie binnenhalen.De wedstrijd begon meteen met hoge druk van onze kant en Caesar wist er even geen raad mee, binnen 5 min stond het al 2-0 via goals van Sanne en Manyima. De bsv limburgia trein denderde door en scoorde nog via sanne en Kaddy de 3-0 en 4-0.. dit was teven de ruststand.

Na rust eigenlijk hetzelfde beeld, maar door kleine slordigheden kwam Caesar wel akelig dicht in de buurt om een goal te maken. Het was voor hun de pech dat ze niet scherp voor de goal waren, want de kans om terug te komen in de wedstrijd was zeer zekers aanwezig. Na enkele wisselingen in het veld kwamen wij weer terug in de wedstrijd, een schitterende vrije trap van Kelly van meter of 30 vloog zo het dak van het doel in 5-0!! Sanne maakte er nog 6-0 van en maakte zo haar verdiende hattrick. De mooiste goal van de wedstrijd moest nog komen en dat weer op de naam van onze Manyima, een strakke vrije trap van demi belande perfect op het hoofd van Manyima die hem fantastisch tegen het net kopte 7-0!!!  Caesar kwam nog een keer voor het doel nadat een terugspeelbal  niet goed verwerkt werd, en de spits van Caesar stifte hem mooi over onze keepster, deze goal hadden ze ook echt verdiend. Wat mooi is dat die ook uitbundig werd gevierd ondanks de flinke achterstand.

De eerste overwinning is gelukkig een feit, hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken.

ArchiefFoto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)