Hoofdmenu

Uitnodiging voor Ondernemersdag Heerlen Landgraaf op 20 november

 

 Gemeente Heerlen en gemeente Landgraaf nodigen ondernemers van harte uit voor de Ondernemersdag op dinsdag 20 november 2018. Dit jaar zijn wij te gast op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

‘Ondernemen in de toekomst’. Dat is waar het deze dag om draait. Het programma bestaat uit inspirerende gastsprekers, interactieve presentaties en workshops over innovatie en ondernemerschap in de toekomst. Ook dit jaar wordt de Giraf Award uitgereikt!

Om 14.00 uur zal Robot Pepper je verwelkomen op de Brightlands Smart Services Campus. Om 17.00 uur eindigt het programma. Aansluitend is er tot 18.30 uur gelegenheid om te netwerken met een hapje en een drankje. Aanmelden via deze link: https://survey.enalyzer.com/survey?sessionid=ed42c3e4-d299-461b-893d-f3c28da1cedf

Foto Gemeente Heerlen