Passart/VKC wint uit 1 – 0 van FC Kerkrade west

Uit tegen FC Kerkrade-West, altijd moeilijk! Dat zagen we vandaag deels ook terug in ons spel. Een sterke fase in de eerste helft zorgt voor een terechte voorsprong. Een mooie combinatie op rechts zorgde voor een ouderwetse voorzet van aanvoerder Kevin Senden! 0-1 door Brian Vondenhoff.

Na de 0-1 stroopte onze gastheren de mouwen op, daar hadden we duidelijk moeite mee. Ons spel was onrustig, maar ondanks dat wisten we kansen te creëeren! Na een doorbraak van Solemon Haydary werd er aan de noodrem getrokken, terecht de bal op de stip. Waar normaliter Milan Hameleers een zekerheid is, faalde hij vandaag wederom vanaf de stip. De 2e helft was niet veel beter dan de eerste, onrustig en onzorgvuldig omgaan met opgelegde kansen.

Het frivole spel van vorige week maakte vandaag plaats voor vechtvoetbal! Als een team slepen we vandaag de 3 punten terecht uit het vuur. De tegenstander kon aanvallend geen vuist maken en met de borst vooruit keren we vandaag huiswaarts naar de Dem met de
volle 3 punten, 3 hele belangrijke punten.