Schaesberg speelde thuis tegen Heeze de eerste 15 minuten best redelijk, beide ploegen kwamen niet echt tot grote kansen. Na een kwartier werd een afgeslagen hoekschop van Heeze schitterend in de kruising geschoten, 0-1.

Schaesberg probeerde wel te voetballen en vooral jongeling Noah Nhogodizi snelde een aantal keer goed langs zijn directe tegenstander. Maar echt uitgespeelde kansen kwamen er net niet. Vervolgens is een snel uitgevoerde counter van Heeze, goed voor de 0-2 binnen het half uur. Voor rust kan Jordi Baur 1 op 1 met de keeper de spanning weer terugbrengen in de wedstrijd, maar zijn inzet wordt makkelijk gepakt door de doelman.

In de rust wordt er met elkaar afgesproken, dat we snel op zoek moeten gaan naar de aansluitingstreffer. Echter na 5 minuten in de tweede helft valt de 0-3, na uiterst zwak verdedigen van Schaesberg. Het geloof in een goede afloop is dan ook gelijk verdwenen en Heeze kan uitlopen naar 0-4.

Schaesberg hersteld zich daarna gelukkig wel nog en ging op zoek naar een eretreffer. Die kwam er niet meer, mede door één fantastische redding van de doelman van Heeze op een afstandsschot van de ingevallen Kay de Boer.

A.s. donderdag 25 april om 20 uur, Schaesberg – Deurne. Hopelijk kan de bittere nasmaak van deze nederlaag dan worden weggespoeld.