Hoofdmenu

OPENING MUURSCHILDERING 6 MEI IN DE RODE BEUK OM 15.00 UUR

 

Graag willen we iedereen uitnodigen voor de opening van de muurschildering in de Rode Beuk, gemaakt door Andy Preim. Onder het genot van een drankje en wat lekkers kun je de muurschildering komen bewonderen en medebewoners treffen. De kunstenaar zelf en de kinderen die meegeholpen hebben, zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven.

 

De muurschildering toont dat er door de jaren heen veel is veranderd in de technologieën rondom communiceren. Wat er gelukkig niet is veranderd, is de communicatie binnen ons dorp en de bereidheid om elkaar te helpen. Heb je een hulpvraag of wil je graag iemand anders helpen? Meld je dan bij d’r durpswinkel in Simpelveld. Communicatie is immers dé eerste stap om elkaar te helpen.

 

Website: www.durpswinkel.nl / e-mail: info@durspwinkel.nl / telefoon: 045 – 544 28 77

Of loop gewoon bij ons binnen. De koffie staat klaar.

Tekst en Foto Gemeente Simpelveld