Ongeveer een jaar geleden werd er vanuit de buurt en politiek gereageerd op het niet meer terugbrengen van de pinautomaat in de van Weerden Poelmanstraat . Vanuit de wijk werd er met de ondernemers een afspraak gemaakt met de directie van de SNS bank. Deze zeer prettig verlopen gesprekken resulteerden in het feit dat alle partijen mee wilden werken aan de terugkeer van de pinautomaat. De Gemeente werd gevraagd om medewerking te verlenen bij het aanvragen en het afgeven van de juiste vergunning.

Toen er groen licht werd gegeven waar de pinautomaat gerealiseerd kon worden was de opdracht snel verleend. En vandaag was het dan zover!  Onder belangstelling van een aantal buurtbewoners en met medewerking van de klanken van het orgel werd de officiële opening verricht. David Smeets die tot vandaag nog regiodirecteur is sprak in zijn welkomstwoord de dank uit naar de ondernemers en de buurt voor de wijze waarop dit project gerealiseerd is geworden. Tevens heeft de medewerking van de heer Peter van Neer  ook

 

Als voorzitter van de buurt mocht de heer Peter Kastrop het lint doorknippen en daarmee de pinautomaat officieel in werking stellen. De buurt kan en mag trots zijn dat vooral door de medewerking van de SNS bank dit wederom in ere is hersteld! Al met al een aanwinst voor de wijk maar ook een must in  het kader van voorzieningen die in een wijk thuis horen.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie