Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg 5×11 jaar          

                    Bij gelegenheid van dit jubileum organiseren een grootse Sjpaszitting

Hoewel het nog ver weg is wil Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg nu al in een vroeg stadium aandacht vragen voor hun jubileumfestiviteit op vrijdag 22 november 2019. Ze willen hiermede bereiken dat eenieder nu al rekening kunnen houden met de organisatie van een grootse Sjpaszitting waarvoor kosten nog moeite zijn gespaard. Dientengevolge is hun verzoek aan iedereen om de datum van vrijdag 22 november in de agenda en op de kalender te zetten. Dit met de bedoeling/insteek om het 5 x 11 jaar samen te vieren. Gezien het gegeven dat dan de traditionele “elfde van de elfde” (opening carnavalsseizoen 2019/2020) heeft plaats gevonden, is het dan ook niet zo verwonderlijk dat Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg in haar programmering hier al rekening mee heeft gehouden. Daarom dus alvast onderstaande (carnavalistisch) getint programma, waarin duidelijk artiesten met een carnavalsinslag voor het voetlicht treden om er een geweldig jubileumfeest van te maken.

De zaal van het Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg gaat om 18.55 uur open. Een uur later, dus om 19.55 uur zal vervolgens de officiële opening van de Sjpaszitting zijn met aansluitend muzikaal intermezzo met een DJ.

Om 20.30 uur zal lokale zanger en huidig prinscarnaval Sám Smits optreden. Vervolgens zullen optredens zijn buutreedner Fer Naus en zangeres Marleen Mols. In het brein van de jubilerende Stichting is bij de voorbereiding de gedachtegang gebezigd om een heus “U SJTUNJE HEELE” in het programma te “gieten”. Zo gedacht, zo gedaan, want hiertoe zullen optreden duo “Vee en Dee”, Paul & Leo (eertijds winnaar van het LVK) en zanger/kastelein en oud opper winkbuul Frits Pelt.

Maar dat is nog niet alles want hierna volgen nog optredens van het duo De Geliënde uit Hulsberg en ook winnaars van het LVK in 2018. Maar ook een van Limburgs beste “vasteloavend”-zangers bij uitstek luistert deze jubileum editie op en dan gaat het om topzanger Big Benny.Tenslotte zal rond de klok van 00.30 uur de Heerlense “Hermenie Miserabel (met Emil Szarkowicz)”, ook bekend van deelname aan het LVK, deze jubileum ouverture besluiten en komt er om 01.30 uur een einde aan Sjpaszitting 55 jaar SGH.

Foto: Big Bennie (Arno Broeren)- foto Geliende eigen aanlevering

 

 

Geef een reactie