Na 2 weken geen punten gepakt te hebben waren we erg gemotiveerd om ze deze week wel te behalen. Het weer zat helaas niet mee maar dat hield ons niet tegen om er een mooie pot van te willen maken.

De eerste helft begonnen we sterk, we speelden erg aanvallend en creëerden veel kansen. Het was afwachten op een doelpuntje. Na een mooie voorzet van Noa was het Kaja die scoorde met een tip in de kruising, een prachtige 1-0!
Op een paar kansen na hielden we Goirle uit onze cirkel voordat het rust was.

Rust. Paul gaf aan dat we minder haastig moesten spelen en niet te veel zelf moeten lopen met de bal. Mooi rondspelen en Goirle uittikken was de opdracht.

Met goede moed begonnen we aan de tweede helft. We hielden ons hoofd koel en maakten Paul blij met ons beheerste spel. Na een tijdje wist Lieneke de bal te veroveren. Ze speelde de verdedigers uit en wist een doelpunt te behalen met haar backhand!
Met nog een paar niet benutte kansen vloog de tijd voorbij en was de wedstrijd afgelopen.
Het was een mooie overwinning en zijn ontzettend blij dat we weer 3 punten hebben gepakt.

Volgende week moeten wij naar Drunen. We hopen hier ook weer 3 punten te behalen. Komen jullie ons aanmoedigen?