In de laatste poule wedstrijd van beker speelt 2e klasser Bekkerveld thuis tegen 1e klasser Wittenhorst.

Beide teams staan op 3 punten, dus de wedstrijd van vandaag zal bekend maken wie er nog mag dromen van een beker-avontuur. De eerste helft gaat gelijk op, beide teams houden het gecontroleerd en raken niet in paniek. Zo komen er ook weinig aanvallen, Wittenhorst krijgt toch de eerste goede aanval. Een speler wordt aangespeeld op 20 meter van het doel, speelt vervolgens een man uit en schiet op doel! Maar daar ligt de doelman van Bekkerveld, die met een goede redding nog steeds de 0 houdt.

Op het einde van de eerste helft komt Bekkerveld toch een paar keer gevaarlijk voor het doel. Zo valt dan ook een doelpunt, Stijn Vlecken dat wordt aangespeeld, opendraait en een geweldige steekpass geeft op Boy, die hem rustig in hoekje tikt. 1-0 voor de ‘Blauw-Witten’. In de tweede helft zien we een agressiever Wittenhorst, dat toch echt wilt strijden voor een plek in de volgende ronde van de beker. Rond de 70e minuut krijgt Wittenhorst toch ook het betere van het spel, zo ook valt voor hen het doelpunt, op de linkerflank geeft de buitenspeler een voorzet, die vrij kan worden ingeschoten voor het doel.

Verder blijft het vrij rustig, beide ploegen proberen wel te voetballen, maar worden telkens snel gestopt voor ze gevaarlijk kunnen worden. Zo eindigt de wedstrijd in 1-1 en gaan we over op het nemen van strafschoppen. Als eerste gaat Joep (captain Bekkerveld), die hem goed in een hoek schiet. Wittenhorst antwoord ook met een doelpunt. Alle penalty’s gaan erin, tot nummer 3 van Wittenhorst, een goede redding van de doelman van Bekkerveld, die zijn team 1 doelpunt voor zet.

Vervolgens mist Boy zijn penalty en staat de stand weer gelijk. Maar hier heeft de keeper van Bekkerveld geen last van, hij pakt ook de volgende strafschop van Wittenhorst, waardoor Bekkerveld de mogelijkheid krijgt om de wedstrijd af te maken. Dat gebeurd dan ook, de laatste penalty gaat erin! Bekkerveld bekert verder. Het is nog niet bekend wie de volgende tegenstander van Bekkerveld is, maar we hopen dat ze wederom verder komen!