Hoofdmenu

Svn- Weltania

Na de verdiende overwinning afgelopen week op koploper Sportclub Jekerdal gaat SVN komende zondag op bezoek bij Weltania. De Oranje-witten uit Heerlen hebben net als SVN 7 punten uit de eerste vier wedstrijden, maar Weltania staat op basis van het doelsaldo net boven SVN op de ranglijst. Vorig seizoen speelde SVN ook in competitieverband tegen Weltania. Op het kunstgras in Heerlen sleepte Weltania in de herfst van 2018, door een late treffer, een punt uit het vuur. De eindstand was toen uiteindelijk 3 tegen 3. Op basis van de resultaten tot nu toe zou ook deze wedstrijd zomaar weer tot de laatste minuut spannend kunnen worden en dat betekent dat er voor supporters alle reden is om SVN te komen steunen op Sportpark Terworm in Heerlen. Dus hopelijk tot zondag!

Foto SVN(Volgend nieuwsbericht) »