SVN/BtB consultancy houdt 3 punten thuis tegen SCM uit Maastricht

SVN/BtB Consultancy liet zich gisteren van een andere kant zien en won overtuigend van SCM uit Maastricht. Binnen 5 minuten had al een 2-0 stand op bord gestaan kunnen hebben ware het niet dat de paal en de doelman in de weg stonden bij inzetten van Mitchell Mertens en Rick Schmitz. Maar in de 15e minuut was het wel raak, een voorzet in het 5 meter gebied waarbij de doelman van SCM niet goed uitzag, werd door Bryan Büttgen koelbloedig afgerond.

10 minuten later was het Rick Schmitz die de diepte werd ingestuurd en op diens inzet was de doelman van SCM kansloos. SCM stelde daar niets tegenover en het was te danken aan de slechte afwerking van de voorwaartsen van SVN dat men maar met een 2-0 stand ging rusten. In de 2de helft kwam SCM iets beter voor de dag maar was krachteloos voor het doel van Tim Mohnen. Het was Rick Schmitz die in de 70e minuut vakkundig de wedstrijd op slot gooide met zijn 2de en SVN’s 3de treffer. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Wijnandia bleef men vandaag wel bij de les.

Pupil van de week Djivano Hubben kreeg na afloop van de wedstrijd van scheidsrechter Nico Slavenburg de toss munt en een setje kaarten(geel en rood) nog cadeau, hiervoor onze dank.

Zondag 8 december speelt SVN/BtB Consultancy een uitwedstrijd en wel tegen BMR uit Mheer. Aanvang van deze wedstrijd is (let op) 14:00 uur.