Hoofdmenu

Gratis fietsbeurt voor personeel in de zorg

 

Met een kapotte Omafiets loop ik naar een nieuwe fietsenwinkel in de stad. Hier ontmoet ik Ella. Ik maak kort een praatje met haar. We praten over haar loopbaan en jeugd. Toen ze 8 was verhuisde Ella met haar ouders voor het eerst naar Heerlen. In de jaren daarna was zij o.a.een fanatieke keeper van het dames-elftal in Bekkerveld. Oorspronkelijk komt ze uit Utrecht. Voor haar studie vertrekt ze weer die kant op. Afgestudeerd als criminologe komt ze na haar studie terug naar Limburg. Ik vraag haar waarom zij terug kwam. Met een sprankelende glimlach zegt ze dat zij ontzettend van Heerlen houdt. Het is gewoon een heel leuk stadje.

Nu is ze de trotse eigenaar van Ella’s Fietseria.  “What the Fiets”  Ze wordt hartelijk ontvangen als nieuwe onderneemster van Parkstad en is door lokale en landelijke media in het zonnetje gezet.  Ella is een vriendelijke vrouw en een uitstekende fietsenmaker. Heerlen is  een vakvrouw rijker.

Is je fiets kapot of toe aan een onderhoudsbeurt? Je kunt zonder afspraak bij Ella binnenlopen. Werk je in de zorg? Dan krijgt je fiets een gratis beurt.

Dankjewel Ella, Parkstad Actueel wenst je heel veel succes met je onderneming.

Bekijk ook even haar facebookpagina en hit the like button. https://www.facebook.com/Ellas-Fietseria-100715984924793/

Tekst en Foto®Lidia Photography« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »