Hebt u interesse in een van de vacatures stuur dan een mail naar secretaris@vvschaesberg.nl
of neem contact op met Ralph Schaepkens 0621588788 of Renaldo Secchi 0613538533.

Webmaster en beheer Social Media.Je beheert de website en onze Social Media kanalen en houdt de berichtgeving actueel. Contact onderhouden met de trainers van de teams ivm nieuwtjes, wedstrijdverslagen, teamsponsoren e.d. Je hebt contact met de activiteitencommissie om regelmatig uitingen te plaatsen rondom actuele activiteiten. Daarnaast blijft het verhogen van volgers altijd een uitdaging. Meedenken met de organisatie is geen verplichting, maar wordt zeker op prijs gesteld.

Activiteitencommissie. Als lid van deze commissie ben je bezig met het organiseren van activiteiten vanaf het idee tot de uitvoering. Het is de bedoeling om leuke activiteiten te organiseren voor jong en oud. Dat kan dan variëren van een spellenavond, muziekavond, quizavond, kerstontbijt, FIFAtoernooi, bierproeverij tot een lady’snight en kienen. Inbreng van en contact met verschillende commissies binnen de vereniging is vanzelfsprekend.

Ontvangst teams. We zijn voor vele verenigingen een gastheer wanneer zij op ons complex komen voetballen. Je staat als gastheer/vrouw aan het begin van het complex om gasten te verwelkomen. Van hieruit is het de bedoeling om aan te geven waar men zich kan begeven voor kantine en kleedlokalen.

Sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie ben je voortdurend bezig met het onderhoud van bestaande sponsoren en op zoek naar nieuwe sponsoren. Aan de hand van een sponsorpakket kunnen verschillende taken verdeeld worden. Denk aan het zoeken naar een wedstrijdsponsor, veldsponsor of zelfs hoofdsponsor. Daarnaast organiseren we ook regelmatig sponsorgelegenheden in de breedste zin. Initiatief nemen hierin vind je vanzelfsprekend.

Beheer en uitgifte ballen en materialen .Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de ballen en evt. gevraagde materialen. De ontvangst terug is nog belangrijker. Ervoor zorgdragen dat de teams in de juiste kleedlokalen terecht komen. Veelal is dit al geregeld middels een schema. Bij oefenwedstrijden kan het wel eens zijn dat er geschoven moet worden met lokalen. Met name bij jeugdwedstrijden hoort het klaarzetten van de drank tijdens de rust. Het schoonhouden van kleedlokalen hoort erbij.

Fotograaf.Het maken van teamfoto’s is een grote taak en wordt uiteindelijk op de website geplaatst. Contact met de webmaster spreekt voor zich. Foto’s bij verschillende activiteiten kan gevraagd worden. Het is bij deze vacature daarom handig om meerdere personen te hebben zodat dit goed verdeeld kan worden.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie