Hoofdmenu

CV De Pänkes en carnavalsgroep Misj Masj gaan samen een quiz organiseren.

Heb jij je al opgegeven?!?!
Pänkes-Misj Masj Quiz
CV De Pänkes en carnavalsgroep Misj Masj gaan samen een quiz organiseren.
De quiz bestaat uit de volgende thema’s: Muziek, Wandeling naar Wittem, Geschiedenis uit het Pänkesriek/Krantenknipsels, Foto’s en Gebarentaal/Humor.
De quiz begint op donderdag 28 januari 2021 en duurt zes weken. Gedurende deze zes weken wordt op elke donderdag van ieder thema één of meerdere vragen gesteld of een opdracht vermeld.
Het is de bedoeling dat iedere donderdag de vragen worden gesteld. De antwoorden moeten uiterlijk tien dagen daarna worden ingeleverd. (dus uiterlijk de tweede zondag nadat de vragen zijn gesteld)
Voor ieder goed antwoord wordt standaard 1 (één) punt toegekend. Degene die per week het meeste aantal punten heeft gescoord, is de winnaar voor die week en krijgt dan ook de weekprijs. Zo zijn er dus 6 weekprijzen te winnen. De scores worden per persoon ook bij elkaar opgeteld gedurende de zes weken. Dat levert op het einde van de quiz een winnaar van het totaal klassement op. Deze winnaar krijgt de hoofdprijs. Voor het totaal klassement zijn er overigens meerdere prijzen te winnen. De winnaar van het totaalklassement wint € 111,-, de nummer 2 krijgt € 66,-.
Om mee te kunnen doen aan deze quiz moet men zich aanmelden. Aanmelden kan via het email-adres info@cvdepankes.nl . Aanmelden kan vanaf nu tot en met 27 januari 2021
Op iedere donderdag wordt dan een link naar het emailadres van de deelnemer gestuurd.

Door op die link te klikken komt men in de quiz. De quiz kan ook via de website van de vereniging benaderd worden. www.cvdepankes.nl

De antwoorden kunnen daarna vanuit de quiz weer naar het email-adres info@cvdepankes.nl worden gestuurd.

Deelname aan de quiz is voor iedereen mogelijk. Per email-adres is slechts één aanmelding mogelijk.
In de aanmelding wordt de naam en het email-adres van de deelnemer vermeld


(Volgend nieuwsbericht) »