Van: zaterdag 16 juli 2016 12:00

Tot: zondag 17 juli 2016 23:00

Locatie: Park Bekkerveld Heerlen

Categorie: Festival / evenement

Meer informatie over de bands die in 2016 optreden: check de site van Parkcity Live.

ParkCity Live Heerlen is jaarlijks een bijzonder ‘kleinschalig’ sfeervol festival. In stadspark Bekkerveld, omringd door vele mooie oude bomen, biedt de festivalweide plaats aan zo’n 8500 bezoekers per dag. Het festival staat bekend dat je er met de hele familie naar toe kan. Voor alle leeftijden is er iets te doen.

ParkCity Live combineert naast veelzijdige (voornamelijk populair nationale) popmuziek op het hoofdpodium, een cultuurstage met een brede programmering en een grote dance tent met een veelzijdig aanbod van populaire dance dj’s (nieuw is deze editie een deephouse stage -met koptelefoons- gehost door Native Tone). Ook hebben we relax area’s, young talents stages, kinder- en jongerenactiviteiten. Daarnaast gebeurt er van alles op de festivalweide. Kunstenaars en straatmuzikanten lopen rond en amuseren de bezoekers. Een kleine festivalmarkt zorgt voor wat ‘ontspanning’.

Op het aparte relatiedeck kunnen de sponsoren en relaties hun netwerk optimaliseren. 

Eten en drinken is er voldoende en de focus ligt ieder jaar op nog beter kwalitatief voedsel. Uiteraard kun je er een frietje kopen, maar de organisatie zoekt jaarlijks naar kwaliteit’s cateraars, met hoogwaardig (festival-) voedsel. Naast de normale barren, wijnbar en cocktailbar is er ook een bijzonder buitenlandse bierenbar.

Het festival is goed te bereiken met openbaar vervoer. Parkeren is op de meeste plekken gratis. De festivalprijzen zijn, in verhouding tot andere gelijkwaardige festivals, laag te noemen.

Afgelopen editie was het festival op voorhand uitverkocht. Tijdig tickets kopen wordt aangeraden.

Geef een reactie