SV Eikenderveld en Schinveld/ARX ICT eindigde zonder doelpunten.

Foto: parkastadsactueel/ Lucho Carreno

De eerste wedstrijd in de tweede ronde van de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse tussen SV Eikenderveld en Schinveld/ARX ICT eindigde zonder doelpunten.

Daar was weinig op af te dingen. Een wedstrijd waar heel veel publiek aanwezig was.

De eerste helft ging gelijk op. Het bleek dat Schinveld een sterke ploeg heeft en fysiek veel meer op de mat kon leggen dan SV Eikenderveld.

SV Eikenderveld speelde die wedstrijd misschien wel een van hun slechtste wedstrijd van het seizoen.

De eerste helft had Schinveld ook meer controle over de wedstrijd, maar beide teams kregen wel wat kansen maar benutten deze niet.

In de tweede helft kreeg Schinveld een paar grote kansen, maar de spitsen hadden hun dag niet.

Een verre ingooi van Schinveld is een zeer sterk wapenfeit van deze ploeg, veroorzaakte vaak onrust in de achterhoede van SV Eikenderveld.

En SV Eikenderveld die 128 goals maakte in hun competitie kreeg bijna geen kansen, wat iedereen wat langs de kant stond zeer verbaasde.

De wedstrijd kreeg wel een wending toen de nummer 10 bij SV Eikenderveld zijn tweede gele kaart kreeg en dus moest vertrekken.

Maar Schinveld wist het eigenlijk niet meer toen ze met een man meer kwamen te staan, sterker nog SV Eikenderveld begon beter te voetballen, maar nog lang niet op

het niveau wat iedereen van hun zijn gewend.

De slotfase kenmerkte zich door een sterk aandringend Schinveld: wel veel corners, maar geen echte grote kansen. Al was een kans een fenomenale redding van de doelman van SV Eikenderveld nodig.

De scheidrechter die niet echt sterk floot, en SV Eikenderveld wel heel snel met geel bestrafte, vergat in de 2e helft deze kaart te gebruiken bij diverse overtredingen van Schinveld.

 

Komende zondag zullen beide ploegen alles moeten geven. Want een ieder was het er wel mee eens, dat er voor beide ploegen nog van alles in kan zitten.

Geef een reactie