Op de foto Waut Ringens (algemeen directeur SBLplus) spreekt trotse woorden bij het 25-jarige bestaan.

SBLplus Viert 25-Jarige Bestaan

Medewerkers en management hebben zaterdag  5 juni  op feestelijke wijze het 25-jarige bestaan van SBLplus gevierd. Waut Ringens [51], algemeen directeur van SBLplus stak zijn trots niet onder stoelen of banken tijdens zijn speech. “Onze klanten en onze medewerkers zijn de basis van ons succes”, aldus Ringens. “Door onze servicegerichte manier van werken zijn we een vaste waarde voor onze klanten. En door onze producten en diensten te innoveren weten we die positie ook vast te houden. Dát 25 jaar continueren is een mooie prestatie en beslist een felicitatie waard.” Alle relaties zullen in de komende periode een feestelijke taart ontvangen als dank voor hun vaak jarenlange samenwerking met SBLplus. Bovendien worden er gedurende het hele jaar speciale jubileum-acties aangeboden.

In de afgelopen 25 jaar is SBLplus uitgegroeid tot een full service facilitair dienstverlener met ruim 235 medewerkers. SBLplus heeft een uitgebreid dienstenpakket: van schoonmaak en industriële reiniging tot het leveren van kantinediensten en de verkoop van schoonmaakproducten. Het werkveld is breed: van school-, kantoor- en productieomgevingen tot kinderopvangcentra.

SBLplus zoekt altijd naar meerwaarde voor haar opdrachtgevers. Ongeacht de branche bekijken ze elke aanvraag vanuit de breedte. Optimale ondersteuning met een zo (kosten)efficiënt mogelijke uitvoering, waarbij mensen, diensten en middelen veelal gecombineerd worden ingezet.

“Ons totaalconcept is onze echte toegevoegde waarde”, aldus de trotse Ringens, “de ‘plus’ van SBLplus. Maar onze klantgerichte manier van werken is vaak nog belangrijker. We leveren onze facilitaire dienstverlening op een presenteerblaadje. En dat visualiseren we letterlijk in onze communicatie – en dat werkt.

Door het recent uitbreiden van de aandelen van Dave Crombach [39] bij SBLplus Schoonmaak BV en Eddy Gerritse [46] bij SBLplus Specialismen BV is continuïteit geborgd en is SBLplus klaar voor de toekomst. Daarom zeg ik: op naar de volgende 25 jaar!”

 

Geef een reactie