Pinkpop De festivalcampings

Foto: Pinkpop

Er zijn drie volledig ingerichte officiële festivalcampings (A-B-C) met voldoende capaciteit om aan alle weekendkaarthouders een plek te bieden.

De festivalcampings zijn open van vrijdag 10 juni (08.00 uur) t/m maandag 13 juni (12.00 uur) en alle campings gaan tegelijk open op vrijdagochtend. Eventuele eerdere openstelling van campings (bv. i.v.m. drukte) verloopt in overleg met politie.

Voor elke camping geldt vol = vol. Het is niet mogelijk een plek vooraf te reserveren.

Illegaal kamperen is streng verboden. Kom niet op donderdag al naar Landgraaf! Dit geeft overlast bij de lokale inwoners en er zijn geen faciliteiten beschikbaar tot vrijdagochtend.

Kamperen op een van de festivalcampings is alleen mogelijk voor bezoekers met een weekendkaart. Bezoekers met een dagkaart kunnen geen gebruik maken van de festivalcamping (ook een combinatie van 2 of 3 dagkaarten geeft geen toegang!). Voor weekendtickets zie kaartverkoop.

Op alle campings zijn douches, toiletten en een groot servicegebied met een divers cateringaanbod, kampeerwinkel en supermarkt.

In de kampeerwinkels op Camping A, B en C kun je terecht voor je kampeerspullen, verzorgingsproducten en andere kampeerbehoeftes, FestivalNeeds heeft aan alles gedacht! Na de lange reis geen puf meer om je luchtbed op te blazen? Niet genoeg batterij om je Social Media het hele festival te onderhouden? Warm bier? Ze hebben overal een oplossing voor. Tassen te zwaar? Verlicht je bepakking: koop je Festival benodigdheden pas op Pinkpop bij de kampeerwinkels van FestivalNeeds.

Extra handig: bestel ze vooraf online dan ligt je pakketje klaar op een camping naar keuze. Luxe! Stel je pakket samen op www.festivalneeds.com/webshop.html.

Geef een reactie