Hoofdmenu

DYLAN ZWARTJES EN MICK HELLEMONS OOK KOMEND SEIZOEN IN GROEN/WIT

 

 

Foto :Parkstadactueel/Lucho Carreno/Groene Ster

In de nieuwe rubriek selectienieuws zullen wij de komende weken nieuwsberichten plaatsen over ons eerste elftal. In deze tweede editie het nieuws dat de verdedigers/middenvelders Dylan Zwartjes en Mick Hellemons ook komend seizoen zullen uitkomen voor het eerste elftal van Groene Ster. Beide zijn vaste basisspelers in onze hoofdmacht.

Dylan Zwartjes (22) is bezig aan zijn tweede seizoen bij Groene Ster. Hij groeide al snel uit tot een van de dragende spelers binnen ons elftal. Na zijn volledige jeugdopleiding te hebben doorgebracht bij Roda JC, mocht hij zich in de afgelopen maanden opnieuw verheugen in belangstelling van het betaalde voetbal. Eerstedivisionist FC Oss toonde vergaande interesse. Groene Ster gunde Dylan deze stap, maar is trots dat de verdediger komend seizoen onze club trouw blijft.

Mick Hellemons (21) is bezig aan zijn eerste seizoen bij Groene Ster, nadat ook hij zijn jeugdopleiding volgde bij Roda JC. Na een moeilijke start groeide de sympathieke Mick Hellemons na de winterpauze uit tot een vaste basisspeler. Een allrounder die op bijna alle plaatsen in de verdediging en op het middenveld inzetbaar is.

Bestuur en technische staf zijn dan ook verheugd over het feit dat Dylan en Mick hun verblijf bij Groene Ster verlengen.

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »