De langste dag bij ’t Bakkes op 18 juni is afgelast de nieuwe datum is 25 juni!

Foto: BakkesRimburg

Een keer per jaar bakken de vrijwilligers van ’t Bakkes in Rimburg op zaterdag en sluiten ze de poort niet om 17.00 uur, maar om 21.00 uur. Om de langste dag te vieren en te genieten van het licht. Om een mooie zomeravond buiten te zijn, samen met anderen. Dat is misschien wel de belangrijkste kracht van ’t Bakkes. Natuurlijk zijn er de warm gebakken vlaaien die het water uit de mond laten lopen. En is er knapperig Rimburgs brood dat nergens anders te krijgen is. En zijn er vanaf ongeveer 18.00 uur stukjes pizza die de Italianen jaloers zullen maken. En zal er genoeg te drinken zijn. En zal er geweldige muziek zijn van de band SHAPE, met nummers uit de jaren 60. En toch is dit allemaal niets zonder u. U zorgt voor de goede sfeer, de glimlach, de interessante gesprekken, de warme ontmoetingen en alles wat een middag bij ’t Bakkes zo bijzonder maakt. En op 25 juni komt daar ook nog eens een avond bij. Dan bent u welkom van 13.00 tot 21.00 uur!

 

Wij hopen het niet, maar zou het die dag (weer) slecht weer zijn, dan kan het feest niet doorgaan en schuiven we 1 week. Kijk bij twijfel op de website: www.bakkesrimburg.nl

’t Bakkes, Kapelweien 2d, Rimburg / Landgraaf. 

Geef een reactie