Trinity Irish Dancers uit IERLAND bij de muziek Parade in Brunssum!

 

Foto: Trinity Irisch Dancers

De Trinity Irish Dancers zijn een uniek Iers-Amerikaanse gezelschap uit Chicago, Illinois. Zij zullen uw ideeën en wellicht vooroordelen over de Ierse dans snel wegnemen! De dansers hebben dan wel hun ‘’roots” in de traditionele Ierse stapdans, ze werken ook samen met een schat aan choreografen om een progressieve vorm van de Ierse dans te creëren.

Niet alleen hebben ze de hele wereld afgereisd, ook won de groep maar liefst 35(!) wereldtitels op het WK van de Ierse dans.De Trinity Irish Dancers bezit een unieke plaats in de wereld van de dans en biedt zowel de traditionele Ierse stap dans op een hoog niveau als een boeiende, innemende interpretatie van de moderne wereldvisie. Deze Ierse dansers van top niveau zullen u een gegarandeerd spectaculaire avond bezorgen!

Bezoek voor meer informatie vooral de website van de Trinity Irish Dance Company en hunFacebookpagina.

Om alvast in de sfeer te komen van deze geweldige, energieke groep klik hier.

 

Dans groep Ierland.

 

 

Geef een reactie