Zondag 26 juni vindt de 20e editie van Kunst in de Botanische Tuin kerkrade.

 

Foto Botanische tuin

Kunst in de Tuin 2016

Op zondag 26 juni is het zover, dan vindt de 20e editie van Kunst in de Tuin plaats. Na de succesvolle organisatie van de laatste 4 edities, hebben Ank en Dré van den Berg hun aandeel overgedragen aan Ben Boekraad, Tessa Lang, Anne-Marie Peters. Samen met Fer Rosenke vormen zij de nieuwe werkgroep “Kunst in de Tuin”.

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om er ook dit jaar weer een geslaagd evenement van te maken. Een brede variatie van kunstenaars is geselecteerd, de muzikale omlijsting geprogrammeerd en tent en kramen besteld. Daarnaast staan er een paar nieuwe onderdelen op de planning: een loterij waarbij een kunstwerk naar keuze is te winnen en een creatieve wedstrijd voor de Kerkraadse basisscholen.

En net als bij de 19 vorige edities: ook de 20e kan niet slagen zonder de enthousiaste inzet van alle leden van de harmonie en iedereen die de harmonie een warm hart toedraagt. Gelukkig hebben al velen hun hulp toegezegd.

Dus alle ingrediënten voor een succesvol Kunst in de Tuin 2016 zijn aanwezig!

http://botatuin.nl/

 

Geef een reactie