Internationaal Dansensemble Paloina bij de Parade in Brunssum

Internationaal Dansensemble Paloina bestaat uit ongeveer 40 jonge dansers. Al jaren staat Paloina bekend om haar jonge en energieke dansers die de eindeloze diversiteit van traditionele, folkloristische dans laten zien. Het ensemble reist al sinds 1971 door Nederland en over de hele wereld om de veelzijdigheid van traditionele, folkloristische dans en muziek te verspreiden. In haar voorstellingen brengt Paloina een aaneenschakeling van dansstijlen uit verschillende landen die als een kleurrijke wervelstorm aan u voorbij trekt. Gekleed in authentieke kostuums nemen de dansers en muzikanten u elke keer weer mee op reis.

http://www.paradebrunssum.nl/

Internationaal Dansensemble Paloina uit Nederland

Foto:Internationaal Dansensemble Paloina

Geef een reactie