9e Festival des Arts uit Rimburg op 3 juli

 

De organisatie van het Internationale Festival des Arts uit Rimburg is zich weer druk aan het voorbereiden op deze geweldige dag.

Op zondag 3 juli as. staat het dorp weer geheel in het teken van dit kunstfestival. Zowel professionele alsook amateur-kunstenaars weten inmiddels het mooie plaatsje aan de Worm te vinden. Van heinde en verre komen deze creatievellingen graag naar dit stukje Landgraaf om er de resultaten van hun vaardigheden te tonen. Schilderijen, beelden, raku, glas-in-lood, sieraden, dit alles en nog veel meer valt er dit jaar weer te bewonderen en een aantal kunstenaars kunt u daadwerkelijk aan het werk zien.

Het belooft weer een gezellige en sfeervolle dag te worden want de organisatie heeft ook dit jaar zorggedragen voor tal van extra activiteiten rond dit gebeuren.

De vele bezoekers die worden verwacht kunnen genieten van allerlei vormen van kunstuitingen tijdens een rondgang langs de talloze kramen die staan opgesteld in de Rinckberg, Brugstraat, Palenbergerweg en op de binnenplaats van enkele markante boerderijen.

Ook voor inwendige mens wordt gezorgd, op diverse plaatsen kan men terecht voor een hapje en een drankje, o.a. in gemeenschapshuis D’r Eck en op het gezellige terras aan de Rinckberg. Gedurende de dag zijn er verschillende optredens.

Het festival begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

www.festivaldesarts.nl

 

 

 

Geef een reactie