SVN-Landgraaf. Afsluiting seizoen en huldiging kampioenen en jubilarissen.

Afsluiting seizoen en huldiging kampioenen en jubilarissen.

25 juni is een datum die velen niet meer zullen vergeten. De kampioenen van het afgelopen seizoen werden door de club in het zonnetje gezet, jubilariissen werden gehuldigd en zelfs enkele bestuursleden werden vereerd met een attentie. Hub Smeets kreeg zijn speldje voor het feit dat hij 60 jaar lang lid is van onze vereniging, de F1, E3, E1 en D1 kregen een blijvende hereinnering aangeboden door de club. De jubilarissen, Remco Meijboom, Marcel en Sven van Haaren zullen hun speldje op een later tijdstip krijgen overhandigd, zij waren deze avond verhinderd. De G1 zal ook op een later tijdstip de huldiging nog ondergaan.
Het was een leuke gezellige drukke avond en iedereen heeft zichtbaar genoten.
Het bestuur dankt dan ook iedereen die deze mavond mogelijk heeft gemaakt en wenst alleen een plezierige en fijn evakantie toe.

 

 

Geef een reactie