Foto :Lucho Carreno

Zuyderland organiseert op woensdag 29 juni op locatie Heerlen een themabijeenkomst over de verschillende mogelijkheden van aanvullende zorg tijdens en na de medische behandeling van kanker. Toegang is gratis, maar bezoekers dienen zich wel even aan te melden.

Waar vindt u geschikte informatie? Hoe eet u gezond, wat kunt u doen om weer fit te worden en beter in uw vel te zitten? Het komt allemaal aan bod tijdens deze bijeenkomst. Natuurlijk is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Sprekers op deze avond zijn:

  • Miriam L’Ortije, fysiotherapeute
  • Laura Corsel, revalidatiearts
  • Domenique van der Heijden, ergotherapeute
  • Simone Roijen, oncologie verpleegkundige
  • Trudy Roijen, diëtiste

De avond vindt plaats in samenwerking met Psycho Oncologisch Centrum Zuyderland Aesclepios en met medewerking van de stichting Kanker.nl

Waar, wanneer en hoe laat?
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 juni, van 19.00 tot 21.30 uur in het bedrijfsrestaurant van Zuyderland Heerlen (Henri Dunantstraat 5, Etage BG – ruimte 30). Parkeren kan in de parkeergarage. Ontvangst met koffie, thee en vlaai is er vanaf 18.30 uur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via (045) 576 63 00 ofpatientenservice@zuyderland.nl.
Voor meer informatie over de themabijeenkomsten klik hier.

 

 

Geef een reactie