Het Arcus College Klompstraat Heerlen gesloten vanwege het noodweer van afgelopen week

Foto: Lucho Carreno

Het Arcus College in Heerlen is toch gesloten vanwege het noodweer van afgelopen weekNa de enorme regenval, liep donderdagavond de kelder van het gebouw – Arcus Welzijn – aan de Klompstraat onder water. Vrijdag en zaterdag is het water weggepompt.

Toch dicht
Toen leek het erop dat de school gewoon open kon blijven, maar vanwege de afgesloten elektriciteit en stankoverlast is maandag toch besloten om de school te sluiten.

Verhuizen
De paar lessen, toetsen en vergaderingen die nog op de planning staan, zijn verplaatst naar de Arcus-vestiging aan de Valkenburgerweg in Heerlen. Eerder was al bekend dat Arcus Welzijn volgend schooljaar naar diezelfde locatie zal verhuizen.

Docenten en studenten kunnen deze week hun spullen ophalen in het gebouw.

Geef een reactie