Natuurdag op zondag 3 juli 2016 op Landgoed Wolfhagen in Schinnen

In het kader van het 30-jarig bestaan organiseert het IVN-Schinnen in samenwerking met Landgoed Wolfhagen op 3 juli 2016 van 10.00 tot 16.00 uur  een grote Natuurdag. Het adres is : Wolfhagen 121, 6365 BM Schinnen

Wij nodigen  kinderen, ouders, opa’s, oma’s  en andere geïnteresseerden uit onze Natuurdag  op het landgoed Wolfhagen te bezoeken. IVN-Schinnen laat u via de diverse werkgroepen  kennismaken met haar activiteiten in de natuur. Verder komt er een schapenscheerder, een paardendokter, een imker met een doorkijkkast. Er is ook informatie over ecologisch tuinieren. Een herboriste vertelt over kruiden en een wandeling langs het bloemenpad leert u meer over eetbare planten. Paulien Meijer leest verhaaltjes aan kinderen voor. Het landgoed bezit
een wei met oude fruitbomen. Verder zijn er ganzen, eenden, kuikentjes, paarden en ezels te zien. Een valkenier is aanwezig met o.a. uilen en roofvogels.

Een huifkar neemt u mee voor een gezellig ritje. Ook zijn er nog vele niet genoemde activiteiten….maar dat blijft een verrassing.
Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

 

 

 

Geef een reactie