De finale van het LVK 2017 (Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer) is op 10 februari 2017 in Heerlen, in een groot paviljoen op het Bekkerveld.

Foto’s Lucho Carreno

LVK 2017 NAAR HEERLEN
De 41ste finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2017 zal in Heerlen plaatsvinden. Voor de organisatie tekent ‘Heëlesje Vasteloavesvereniging de Winkbülle’ i.s.m. de Stichting LVK en L1.
Het is de eerste keer dat het LVK-circus neerstrijkt in Heerlen. Speciaal voor deze finale zal een groots paviljoen verrijzen op het Bekkerveld te Heerlen. Tal van andere grote evenementen, zoals circussen en het popfestival ParkCity Live, vinden regelmatig plaats op het Bekkerveld.
De route richting deze finale in de Parkstad start op 11 november aanstaande. Vanaf die datum kunnen liedjes voor deze 41ste editie worden ingestuurd via de website van de stichting LVK. Insturen kan tot 5 december waarna de hoofdjury zich op 10 en 17 december over de inzendingen zal buigen en zal bepalen welke 60 liedjes doorgaan naar de drie halve finales.
Deze halve finales vinden plaats op 6, 13 en 20 januari 2017. Op 28 januari zal bekend worden gemaakt welke liedjes het grote podium in Heerlen zullen betreden op vrijdag 10 februari 2017 en de finale van de 41ste editie hebben bereikt.
Voor meer informatie: www.stichtinglvk.nl

Wedhouder met bestuur van de Winkbülle

 

 

Geef een reactie