Uniek concept Jouw Marktkraam start binnenkort ook in Landgraaf aan de Hoofdstraat 120

 

Huur een kraam en wij verkopen uw vintage, zelfgemaakte én gloednieuwe spullen!

Landgraaf krijgt een winkel volgens een uniek en duurzaam concept dat past in het bewust worden van het hergebruiken van tweedehands spullen en dat tevens een (extra) verkooppunt wil bieden aan ondernemers en hobbyisten. Jouw Marktkraam is kort samen te vatten als de fysieke tegenhanger van Marktplaats. Particulieren, maar ook handelaren, hobbyisten, webshops en winkeliers, kunnen in de winkel voor minimaal een week een “kraam” huren en daarmee een eigen kleine winkel creëren. De huurder richt de eigen “kraam” in en prijst de artikelen met barcodestickers die gekoppeld zijn aan de bankrekening van de huurder. De medewerkers van Jouw Marktkraam zorgen voor de verkoop. De huurder heeft zélf dus geen omkijken naar de verkoop. Alle opbrengsten uit de kraam komen geheel ten goede aan de huurder. Degene die de kraam huurt, kan eventueel gedurende de huurperiode terugkomen om artikelen aan te vullen. Variëteit Het bijzondere aan dit concept is de variëteit in het aanbod. Het kunnen kraampjes zijn gevuld met tweedehands huisraad, antiek, (kinder)kleding, zelfgemaakte artikelen zoals sieraden, verzamelingen en allerhande (nieuwe) goederen die aangeboden worden door bijvoorbeeld webshops of winkeliers. Jouw Marktkraam is een initiatief dat in rap tempo in Nederland winkels opent. Momenteel zijn dat er rond de vijfendertig winkels. De winkel in Landgraaf zal op 16 augustus voor het eerst de deuren open doen. Het verkooppunt komt in het pand op de Hoofdstraat 120 in Schaesberg, vlak naast de Action. Openingsactie Een kraam huren bij ‘Jouw Marktkraam Parkstad’ kost per week 25 euro. Ter gelegenheid van de opening kan men een kraam huren voor een periode van drie weken voor de prijs van twee weken! Wil jij alvast een kraam reserveren voor de opening kijk dan op onze website www.jouwmarktkraamparkstad.nl of stuur ons een berichtje. Voor meer informatie: Internet: www.jouwmarktkraamparkstad.nl Facebook: https://www.facebook.com/jouwmarktkraamparkstad

Geef een reactie