Archieffoto: Gemeente Kerkrade

gemeente Kerkrade is op zoek naar kanjers die zich belangeloos inzetten. Want ook dit jaar wil de gemeente een bijzondere onderscheiding aan iemand onder de 18 jaar kunnen overhandigen: het jeugdlintje ‘Jod Jedoa’.

Er is beslist iemand in uw naaste omgeving die voor een jeugdlintje in aanmerking kan komen. Iemand die zich vrijwillig heeft ingezet voor een medemens, vereniging of voor de gemeente Kerkrade zonder daar zelf belang bij te hebben. Iemand die een bijzondere prestatie of daad heeft geleverd met een maatschappelijke betekenis, of een initiatief heeft genomen voor een goed doel.
Denk bijvoorbeeld aan je buurmeisje die iedere week de boodschappen voor een oudere uit de buurt doet? Of ken je iemand die vrijwillig training verzorgt bij een sportclub voor jeugdspelers?

Ken je zo iemand? Geef hem of haar dan op voor het jeugdlintje. Aanmelden kan tot 1 oktober aanstaande. De uitreiking van het jeugdlintje vindt plaats op 9 december in het raadhuis. Opwww.kerkrade.nl/jeugdlintje is meer informatie en het voordrachtformulier terug te vinden.

Op de foto: wethouder Schlangen bij de uitreiking van het jeugdlintje in 2015

 

Geef een reactie