Foto: Lucho Carreno

Ugur Inceman verlaat Roda JC met onmiddellijke ingang. De Turkse middenvelder met een Duitse achtergrond heeft in een open gesprek met de clubleiding laten weten zich niet thuis te voelen in Limburg. De 35-jarige routinier vertrekt naar Turkije, waar hij in de winterstop vandaan kwam.

Technisch Directeur Ton Caanen: “Hoewel wij het enorm jammer vinden, respecteren we de keuze van Ugur. Het afgelopen seizoen heeft hij absoluut zijn meerwaarde aangetoond en we waren dan ook graag samen met hem het nieuwe seizoen ingegaan. Hoe dan ook danken wij Ugur voor zijn enorme inzet voor onze club en zijn rol die hij het afgelopen seizoen heeft gespeeld bij het gestelde doel: handhaven in de eredivisie.”

Inceman speelde zeventien officiële wedstrijden voor Roda, waarin hij een maal scoorde. Tijden het oefenduel tegen Olympia Schinveld (0-8 winst voor Roda) droeg de middenvelder de laatste keer het tenue van de Kerkradenaren.

 

Geef een reactie