De gemeente Gulpen-Wittem is partner van de website www.BespaarEnergieInLimburg.nl. Deze website geeft eerlijke en actuele informatie over maatregelen die u als inwoners zelf kunt nemen om energie te besparen of op te wekken.

U vindt hier informatie over onderwerpen die met duurzame energie te maken hebben, zoals ledverlichting en bio vergisting. Voor gedetailleerde informatie wordt per onderwerp doorverwezen naar lokale organisaties uit de eigen gemeente of regio. Ook duurzame initiatieven bij u in de buurt of straat kunt u op deze site terugvinden. Want het is goed om te weten wat er bij de buren gebeurt! Deze website is een initiatief van 32 Limburgse gemeenten en een groot aantal andere organisaties

Een platform met tips en advies om energie te besparen. .bespaarenergieinlimburg.nl:

Geef een reactie