Archief Foto(2015) Hub Meessen Movile live

Aanstaande maandag, 18 juli, zal het L1TV-programma ‘Tour de L1mbourg’ vanaf 17.30 uur live vanaf de Markt in Kerkrade uitgezonden worden. Voorafgaand aan de uitzending bent u van harte welkom om op een groot scherm live te zien hoe de 16e etappe van ‘Le Tour’ gereden wordt.

Tour de L1mbourg
Tijdens het programma, Tour de L1mbourg op de Markt in Kerkrade wordt samen met enkele bekende Limburgse en Kerkraadse tafelgasten teruggekeken op de koers van 18 juli aanstaande. Gasten in Kerkrade zijn: Kunstenares Miriam Vleugels, zij maakt onder meer portretten van wielrenners. Violist Guido Dieteren, is een enorme wielerfan en geeft op 13 augustus een openluchtconcert op de Markt in Kerkrade. Voetbaltrainer Sef Vergoossen, zelf een actieve wielrenner. Ook zal wethouder Jo Schlangen (Sport) in het programma kort stil staan bij het evenement Alpe d’Hukids.

Meer informatie over Tour de L1mbourg is te vinden opwww.l1.nl/tourdel1mbourg.nl

 

Geef een reactie