Foto Lucho Carreno
Donderdag 21 juli heeft de KNVB formeel bevestigd dat Roda JC terugkeert naar categorie 2 van het FRS-systeem.
Roda JC is zeer verheugd dat deze doelstelling binnen de beoogde termijn gehaald is; de beoordeelde ingediende begroting voor het huidige seizoen was het tweede opeenvolgende meetmoment waarbij het noodzakelijke puntenaantal is behaald.

Algemeen Directeur Wim Collard over deze overwinning aan de groene tafel: “Blij dat we deze stap weer hebben gemaakt, maar we zijn ook zelfkritisch. We zullen de komende jaren, meer dan in het verleden, op de financiën blijven sturen zodat er een evenwichtige financiële huishouding ontstaat die een waarborg biedt voor een structureel verblijf in categorie 2. Dit betekent dus concreet dat we aan de inkomstenkant alles zullen doen om gelden te genereren en aan de kostenkant kritisch moeten blijven over elke euro die de organisatie verlaat”.

Geef een reactie