Het partnership met Roda JC is voor Wiertz Company een logische keuze

 

 

De nieuwe overeenkomst is deze week in het Parkstad Limburg Stadion ondertekend door Harm & Dionne Wiertz en Nick Janssen & Beatrice Dormans van Roda JC Kerkrade.

Deze allround specialist op het gebied van personeelsvraagstukken was afgelopen jaar al businesspartner met haar dochterorganisatiePayroll Limburg.nl en breidt deze overeenkomst nu uit met haar label Wiertz Gastvrij.

Het partnership met Roda JC is voor Wiertz Company een logische keuze. Vanuit een maatschappelijk betrokken ondernemen ondersteunt het Limburgse familiebedrijf namelijk toonaangevende projecten en partijen in Limburg. Op deze manier wil de organisatie bijdragen aan de kwaliteit en leefbaarheid van de regio om haar heen. Deze maatschappelijke ambitie wordt vervolgens versterkt via een intensieve samenwerking met de Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij.

“Roda JC is verheugd met het driejarig partnership” aldus Nick Janssen, commercieel directeur van Roda JC. “Met Wiertz Company hebben wij een prachtige serviceorganisatie in huis. Tijdens wedstrijddagen werken wij reeds samen met mensen van Wiertz Gastvrij. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten het aan niets ontbreekt. De gast staat centraal. De komende jaren hopen wij hierin samen met de mensen van Wiertz Company te excelleren en te verrassen”.

 

Het vernieuwde partnership biedt Wiertz Company extra exposure bij een breed en divers publiek. Dit komt onder andere tot uiting met een eigen skybox, de Wiertz Company Lounge. Deze skybox met 24 business seats biedt uitstekende faciliteiten om met klanten en prospects, business en pleasure te combineren.

Daarnaast gaat Wiertz Company via haar verschillende labels de volgende diensten leveren:
– het exclusief leveren van alle uitzendkrachten aan Roda JC Kerkrade en op behoefte aan andere partijen in het Parkstad Limburg Stadion;
– het verlonen van alle vrijwilligers die door Roda JC Kerkrade rondom wedstrijden ingezet worden;
– het leveren van uitzendkrachten op wedstrijd- en niet wedstrijddagen aan de cateraar en andere contractpartijen in het Parkstad Limburg Stadion;
– het verlonen/payrollen van krachten die aan de slag gaan voor Roda Support.

Geef een reactie