Deze zomer vinden er diverse bijzondere grote en kleinere buitenevenementen in Kerkrade plaats. Een nieuw bijzonder evenement is Zomercinema op de Markt!

Op vrijdag 29 juli en op zaterdag 30 juli kunnen bezoekers tijdens deze twee zomeravonden gratis film kijken op de Markt in hartje Kerkrade. Wethouder Tim Weijers (coördinatie evenementen): “Een bijzonder evenement met bijzondere films op een bijzondere locatie. We verwachten wederom een succesvol evenement voor Kerkrade en haar bezoekers, zorg dus dat je erbij bent!”.

Op vrijdagavond 29 juli draait de Duitstalige muziek- en familiefilm ‘Einmal wird die Sonne wieder scheinen’ uit 1970 met onder andere een rol voor de bekende Kerkradenaar Heintje Simons. Zaterdagavond 30 juli kunt u genieten van de film ‘Intouchables’ uit 2011. Er zijn voor beide filmvoorstellingen zitplaatsen beschikbaar, maar ook vanaf de terrassen is er goed zicht op het grote filmscherm. Vanaf 21.00 uur gaat de ‘filmzaal’ open en om 21.45 uur start de film.

De gratis kaartjes voor beide voorstellingen zijn beschikbaar gesteld door de gemeente Kerkrade en ondernemersvereniging ‘Kerkrade Hartstikke Goed’. Vanaf vrijdag 15 juli aanstaande zijn de kaartjes verkrijgbaar bij de ondernemers en horecazaken die zijn aangesloten bij de ondernemersvereniging ‘Kerkrade Hartstikke Goed’ in Kerkrade- Centrum.

Geef een reactie