Dit najaar organiseert Wecycle (verzorgt in NL de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige lampen) een inleveractie waarbij lokale goede doelen kans maken op een cheque van € 1.000,-.

Lokale goede doelen kunnen zich t/m 5 september 2016 per e-mail aanmelden via b&c@rd4.nl. Alle aanmeldingen worden in week 36 gepubliceerd op de Facebookpagina van Rd4. Vervolgens kunnen inwoners stemmen op een favoriet goed doel. Het goede doel met de meeste likes wordt in week 38 bekend gemaakt. Dit goede doel wint de cheque wanneer één van de 10 Rd4-gemeenten landelijk tot de 25 winnende gemeenten (met naar rato de meeste check-ins op het milieupark) behoort.

Wil je een goed doel aanmelden? Let dan even op dat het goede doel aan de volgende voorwaarden voldoet:
– Het betreft een lokaal maatschappelijk goed doel.
– Het goede doel is afkomstig uit én actief in minstens één van de volgende Rd4-gemeenten: Brunssum, Eijsden-Margraten, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Nuth, Simpelveld, Vaals of Voerendaal.
– Het goede doel stuurt een e-mail naar b&c@rd4.nl en vermeld daarin de contactgegevens van het goede doel, een korte uitleg waar het doel voor staat en voegt een foto of logo van het goede doel bij.

Geef een reactie