Zondag 31 juli vinden er in en rondom Nonke Buusjke in Schinveld

 

Zondag 31 juli vinden er in en rondom Nonke Buusjke diverse activiteiten plaats in het kader van de Historische Landbouwdag. Er wordt de hele dag met paarden gewerkt op de akkers door Historische Landbouw, bij goed weer wordt er ook geoogst. Natuurmonumenten verzorgt boswachterswandelingen. Op het terrein van Nonke Buusjke vinden er ook diverse activiteiten plaats, waarin we u meenemen naar langvervlogen tijden. U kunt inzicht krijgen in biologisch tuinieren en we bieden informatie over oude gewassen. Naast onze koffie en vlaai kunt u op die dag ook genieten van hapjes van restaurant Biejdetant uit Schinveld en speciaal bier van dorpsbrouwerij de Maar uit Jabeek.

Gaat u met ons mee, terug in de tijd, dicht bij huis in deze nostalgische omgeving ? Klik op onderstaande link voor het dagprogramma.

Programma LANDBOUWDAG

IMG_2531-240x180

Geef een reactie